Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Budapest

1027 Budapest, II. kerület

114.9 M Ft

1 235 484 Ft /m2

  • Lakóterület:

    93 m2

  • Szobák száma:

    2

Eladó lakás Budapest
1 / 8
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
Közvetítői azonosító: H482808-4626382
Azonosító: 584323

Paraméterek:

  • tégla épület
  • felújított
  • összkomfortos
  • utcai panoráma
  • elektromos fűtés
  • belmagasság 3m és 4m között
  • Lift van

Leírás:

II. kerületben, közel a Margit híd budai hídfőjéhez eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, fiatalos, teljeskörűen és magas minőségben felújított 93 nm-es, magasföldszinti nagypolgári lakás. Az ingatlan rendezett LIFTES házban található.

LAKÁS
Az ingatlant az elmúlt 5 évben teljes körűen felújították (vezetékek, gépészet, konyha, burkolatok, térátalakítás, nyílászárók, elektromos redőny), kitűnő állapotban van. A tulajdonosok elképzelése alapján egy fiatalos, igényes és élhető terekkel bíró otthon került kialakításra, amelyben bárki azonnal otthonosan érezheti magát. Jelenleg 2 szobás élettér került kialakításra, de eredetileg 3 szobás, amely igény esetén könnyedén kialakítható.

- amerikai konyhás, nagy nappali, elektromos redőnnyel ellátott ablakok
- nagy udvarra néző hálószoba, ahol egy ízléses térelválasztással egy nagyméretű gardrobe is kialakításra került.
- tágas terek, eredetileg nagy belmagasság (400cm), akár galéria is kialakítható, az átalakítás során álmennyezet került kialakításra
- keleti tájolású nappali
- kényelmes, a hálószobából nyíló, nagyméretű fürdőszoba, wc-vel
- külön vendég wc
- háztartási helyiség
- elektromos fűtés rendszer
- csendes utcában, de mégis központi helyen
- kiváló infrastruktúrával ellátott környék


HÁZ
Az ingatlan egy jó állapotú az 1800-as évek végén épült liftes társasház földszintjén helyezkedik el. A házban 15 lakás található. A felújítási alapban jelentősebb összeg gyűlt össze, melyet a ház további karbantartására fognak fordítani. A közös költség 33.000,- Ft (tartalmazza a felújítási alapot és a korlátlan vízfogyasztást is).

KÖRNYÉK
A lakás kiváló lokációban a remek infrastruktúrával rendelkező Felhévizen található, a Duna part és a Margitsziget szomszédságában. Elhelyezkedéséből fakadóan számtalan programlehetőség egy karnyújtásnyira elérhető, legyen szó egy nyáresti színházi élményről a Margitszigeten vagy egy délutáni fürdőzésről a Lukács fürdőben, esténként baráti / családi programok helyszíne lehet a környező kiváló éttermek, bárok, kávézók sokasága. Akinek a természetet közelséges a fontos, az innen könnyedén elérheti a budai hegyeket is. Közlekedés szempontjából is ideális mivel a busz a hév és a villamos is egy karnyújtásnyira található, ahonnan a belváros pár perc alatt megközelíthető.

Ajánlom azoknak, akik egy kényelmes, igényes, egyben barátságos és már felújított otthont keresnek, kiváló elhelyezkedés mellett, biztonságos, élhető környezetben.
Tehermentes, rövid kiköltözési határidővel birtokba vehető.
A vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel (hűtő, mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó), beépített dolgok. A többi bútor külön megállapodás keretében megvásárolható.

Ha elnyerte a tetszését ez a fantasztikus lehetőségekkel bíró ingatlan, akkor ne várjon, míg más csap le rá, hívjon és nézze meg akár ma!

Referencia szám: H482808

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Fejes Hajnalka

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]