Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó ikerház Délegyháza

2337 Délegyháza

72 M Ft

800 e Ft /m2

  • Lakóterület:

    90 m2

  • Szobák száma:

    1 + 3 fél

  • Telekterület:

    511 m2

Eladó ikerház Délegyháza
1 / 5
  • Eladó ikerház Délegyháza
  • Eladó ikerház Délegyháza
  • Eladó ikerház Délegyháza
  • Eladó ikerház Délegyháza
  • Eladó ikerház Délegyháza
Közvetítői azonosító: HZ058709-4518909
Azonosító: 553908

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • gáz cirkó fűtés

Leírás:

Jó közlekedéssel keres 4 szobás ikerházat Budapest vonzáskörzetében?

Akkor ajánlom figyelmébe Délegyházán 511 nm-es telekkel rendelkező 90,46 nm-es amerikai konyhás nappali + 3 szobás házat amelyhez még egy 18 nm-es terasz tartozik . Az ingatlan jó elhelyezkedésének köszönhetően vonat és buszmegálló, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda pár perc sétára megtalálható az ingatlantól.

A ház tégla falazatú 15 cm szigeteléssel lesz ellátva és a külső vakolat színe választható még. Fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, műanyag 3 rétegű fehér nyílászáró kerül beépítésre . A fürdőszobában kád és épített zuhany is megtalálható lesz ahogy a 2 db toalett is az ingatlanban. A kivitelező kandalló kéményt és egy fás kandallót ajándékba ad az árba.

A kertben kocsibeálló is kialakításra kerül.

Délegyháza gyorsan fejlődő kellemes élhető község, gyorsan megközelíthető Budapesttől 27 km-re található, jó közlekedéssel rendelkezik ( S25 vonat Keleti Pályaudvarról, busz a Népligeti autóbusz-pályaudvarról, Szigethalomról 664-es buszjárat, M0-ás autóút 51-es útról). A község területén 12 db kavicsbányató található mintegy 300 ha vízfelülettel, amely fürdésre, horgászásra és különféle vízi sportokra alkalmas.

Ha felketette érdeklődését ez az önálló családi ház és további műszaki adatokkal kapcsolatban kérdése lenne az vagy megszeretné tekinteni az ingatlant, hívjon és szívesen segítek benne. Használja ki az állami támogatásokat!
Érd: Komáromi Andrea, tel: +***********, e-mail: ******.********@**.**

Referencia szám: HZ058709

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Andrea Komáromi

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]