Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Kiadó raktár Fót

2151 Fót

4.5 M Ft

2 583 Ft /m2

  • Lakóterület:

    1742 m2

Kiadó raktár Fót
1 / 7
  • Kiadó raktár Fót
  • Kiadó raktár Fót
  • Kiadó raktár Fót
  • Kiadó raktár Fót
  • Kiadó raktár Fót
  • Kiadó raktár Fót
  • Kiadó raktár Fót
Közvetítői azonosító: TR048652-4693169
Azonosító: 602490

Leírás:

Bérletezésre kínálom a Fóton lévő logisztikai központot, ami az M2 autóútról 2 perc alatt elérhető. A teljes raktárbázis 5.519 m2-es bekerített területen található, aszfaltos útról lehet behajtani. Aszfaltozott a belső közlekedő rész is, kamionok kiszolgálására is alkalmas. 8 db saját személygépkocsi parkoló is rendelkezésre áll. Az 1.742 m2-es össz raktárterület főleg 5,6 m magasságban tudja fogadni az árukat, egy 351 m2-es terület pedig 8,5 m magasságig pakolható. Közművek a területen: 3*250A ipari áram, Víz / Tüzivíz, Csatorna, Gázellátás.Az ügyfél fogadás és a dolgozók szociális helyiségei egy 280 m2es külön épületben van kialakítva, ami szintén része a bérbe vehető létesítményeknek. A munkatársaknak előnyös területen van a logisztikai központ, mert a Vasútállomás távolsága: 400 mHelyi busz megállójának távolsága: 300 mM2 autóút 700 mtávolságra van.Az épületek fűtését radiátorokkal és hőlég befúvókkal oldják meg, ami központi gázkazánokról kapját a hőt. A meleg vízet is ezek a kazánok szolgáltatják. A raktár egyes részei, illetve a gyártó-csomagoló része klímával felszerelt.Egy kitüntetett, laboratóriumi munkavégzésre is alkalmas 121 m2-es helyiség is része a raktáraknak. Kamera rendszer. Riasztó, tűzriasztó rendszer üzemel a területen. 2 hónap bérleti díjnak megfelelő óvadékot kell fizetni, ha bérleti szerződést kötnek. A bérleti díj nettó értékben van meghatározva, a bérleti díjat és az óvadékot is 27% ÁFA-val megnövelt értékben számlázza a tulajdonos a bérlő számára. A tulajdonos 36 hónapra szóló bérleti szerződést szeretne kötni.

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Unyi Gábor

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]