Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó raktár Nyíregyháza

4400 Nyíregyháza

540 M Ft

295 243 Ft /m2

  • Lakóterület:

    1829 m2

Eladó raktár Nyíregyháza
1 / 3
  • Eladó raktár Nyíregyháza
  • Eladó raktár Nyíregyháza
  • Eladó raktár Nyíregyháza
Közvetítői azonosító: TR061280-4614752
Azonosító: 581358

Leírás:

Befektetők részére és több célú hasznosításra ajánlom!Nyíregyháza kertvárosi keleti részéhez kapcsolódó ipari övezetben eladó 9.719 nm alapterületű telephely.A telephely jelenlegi beépítése 18,26%-os, a teljes körű beépítésre engedélyes fejlesztési tervek készültek.Az összes közművezetékek rendelkezésre állnak a telephelyen belül.Elhelyezkedése az M3-as autópályától 15 percre.Telephely felépítményei:Iroda épület: 668,75 nmRaktárak: 1160,56 nmParkoló helyek száma : 26 dbKözművek:- gáz kisnyomású hálózat G16-os mérővel- Víz 6/4-os bekötés a hálózatról, valamint egy fúrt kút- Áram : 3*100 A-re van előkészítve.- Szennyvíz zárt csapadékvíz hálózattal rendelkezik a telephely - Nap elem kiépítése esetén a hálózat tudja fogadni.Az irányár tartalmazza az irodák bútorzatát.Több típusú épület lehetőséget ad arra, hogy bérbeadásra is hasznosítható legyen.Hosszú távú befektetés, folyamatos árbevétel eléréséhez is ad lehetőséget.A nagy belmagasságú csarnokok magas raktározást vagy gyártási folyamatokhoz gépek elhelyezését is biztosítják.Bővebb információért forduljon hozzám bizalommal!Eladó ingatlanok Nyíregyházán a legnagyobb számban a Duna House kínálatában!Hitelre van szüksége? Vegye igénybe Credipass szolgáltatásunkat, szakmailag magasan képzett tanácsadónk segítségét!Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!***.**.**

Referencia szám: TR061280

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Lovász Lajos László

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]