Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Miskolc

3529 Miskolc, Petneházy Dávid

22.9 M Ft

    Eladó lakás Miskolc
    1 / 11
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    • Eladó lakás Miskolc
    Közvetítői azonosító: 205704153
    Azonosító: 620643

    Leírás:

    Ezt a Petneházy Dávid utcában lévő, 48 nm-es, első emeleten található, 2 szobás ingatlant elsősorban párok, illetve befektetők figyelmébe ajánlom, itt azonnal kiadhatók az ingatlanok.

    Mindemellett tökéletes választás ügyvédi-, könyvelő-, építész- vagy bármely irodai tevékenység székhelyének, hisz a könnyű megközelíthetőség az ügyfelek számára kiemelten fontos.

    Az ingatlan jó állapotú, aminek nagy előnye, hogy új tulajdonosa saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki álmai otthonát. Családok egy vendégváró nappali mellett egy hangulatos hálószobát rendezhetnek be maguknak.

     

    A fürdőszoba zuhanyzós és egyben található a mellékhelyiséggel. A konyha ideális méretű, könnyen elfér itt az új konyhabútor, a háziasszonynak elegendő helye marad és további előny, hogy a konyhából nem vesz el helyet a használati eszközök tárolása, hisz rendelkezésre áll erre a célra egy kamra is.

     

    A kellemes hőérzetről és a meleg vízről konvektorok és gázbojler gondoskodik.

    A társasház lakói csendes, intelligens, kedves emberek. Rendelkezésre áll itt saját pince is. A társasház ablakai és ajtói a közelmúltban műanyag, hőszigetelt nyílászáróra lettek cserélve.

     

    A belváros szíve, a Semmelweis kórház, a Népkert pár perc sétára található, közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, hiszen a közelben található a buszmegálló is. Emellett itt minden a rendelkezésünkre áll, ami mindennapjaink kényelmét szolgálja: élelmiszer üzlet, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő.

     

    Ez az ingatlan tökéletes lehet mindazok számára, akik nem kívánnak albérletet fizetni és egy alacsony költségvetésű kis otthon az álmuk. Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

    Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

     

    Figyelmeztetés!

    A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

    hirdetés

    Hirdető:

    hirdetés

    hirdetés

    Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

    Soós Anna

    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Hibás email!
    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Túl rövid telefonszám!
    Még karaktert írhatsz

    Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
    Általános Szolgáltatási Feltételeit

    Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
    Siker!

    © 2017 lakpont.com

    Minden jog fenntartva

    Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]