Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Budapest

1042 Budapest, IV. kerület , Venetiáner utca

64 M Ft

1 066 667 Ft /m2

  • Lakóterület:

    60 m2

  • Szobák száma:

    3

Eladó lakás Budapest
1 / 9
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
Közvetítői azonosító: LK050590-4737967
Azonosító: 615566

Paraméterek:

  • tégla épület
  • gáz cirkó fűtés
  • belmagasság 3m és 4m között

Leírás:

IV. kerületben található, Újpest központtól két perc sétára teljeskörűen felújított, új állapotú, belső kétszintes ingatlan kerül eladásra.A mindenre kiterjedő felújítás 2024 áprilisában fejeződött be. A helyiségek nagy ablakkal rendelkeznek, így rendkívül világosak és tágasak. Konyhában külön ablak található a főzőlap mellett, mely a csendes belső udvarra néz. Az enteriőr modern burkolatokkal és tapétákkal lett kialakítva, fiatalos, tágas tereket teremtve. Az alsó szinten található egy nagyobb előtér mozgásérzékelős irányfénnyel ellátva, fürdőszoba, nappali, konyha és gyerek/dolgozó szoba. Az emeleten pedig egy tágas hálószoba található, melyben egy nagy beépített gardrób is helyet kapott.Műszaki tartalom: Teljesen új külső szigetelés került a házra, új nyílászárók, áthidalók - dupla üvegű műanyag ablakok - és ki lett cserélve a dekoratív biztonsági bejárati ajtó is. A teljes bontási munkálatokat követően új aljzat, új vakolat és festés, valamint falak szigetelése történt a felázás elkerülése érdekében. Minden szobában új burkolat, teljesen új fűtési csövezés és új villanyhálózat lett kiépítve, a vízvezetékek is teljesen újak. Az újonnan megtervezett és épített konyhában új BOSCH főzőlap, sütő és AEG mosogatógép található. A fűtést és melegvizet ellátó BOSCH kazán is itt van. Dizájn LED világítás található a nappaliban amely ideális TV-zéshez is.Egyaránt ajánlom egyedülállóknak és kis gyerekes családoknak is. Bútorozott megvásárlás esetén azonnal kiadható is az ingatlan. Alacsony közös költség és rezsi jellemzi a lakást (köszönhetően az új külső szigetelésnek)A lakáshoz tartozik egy külső tároló kizárólagos használata is ami 6 nm- ez nincs benne a 60nm-benAz ingatlan egy rendezett belső kerttel és jó lakóközösséggel rendelkezik, azonnal birtokba vehető, tehermentes. Csendes utcában található a lakás, ezzel egyetemben közel van a BKK járatai és a piac is.Tömegközlekedés: Pár perc sétára található piac, BKK buszjárat és metró. Ingyenes parkolási lehetőség az utcán. Autóval csupán 5 perc a DunaPláza.

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Mága Richárd

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]