Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Martonvásár

2462 Martonvásár

44.205 M Ft

1 004 659 Ft /m2

  • Lakóterület:

    44 m2

  • Szobák száma:

    1 + 1 fél

Eladó lakás Martonvásár
1 / 5
  • Eladó lakás Martonvásár
  • Eladó lakás Martonvásár
  • Eladó lakás Martonvásár
  • Eladó lakás Martonvásár
  • Eladó lakás Martonvásár
Közvetítői azonosító: M280514-4688470
Azonosító: 601108

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • összkomfortos
  • kültéri parkoló benne az árban
  • udvari panoráma
  • gáz cirkó fűtés
  • légkondícionált
  • Lift nincs

Leírás:

MARTONVÁSÁR KÖZPONTJÁBAN, ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÓPARKBAN, KÜLÖNBÖZŐ MÉRETBEN LAKÁSOKAT, IRODÁKAT ÉS ÜZLETEK KÍNÁLOK MEGVÉTELRE!

Budapest és a Velencei tó között, a fővárostól 15 percre, Martonvásár központjában 40-86m2 közötti, újépítésű, erkélyes LAKÁSOKAT, 36-54m2 közötti IRODÁKAT, 16-72m2 közötti ÜZLETEKET kínálunk megvételre MEGBÍZHATÓ BERUHÁZÓTÓL.

Az épületben a földszinten 6db üzlet, 4db iroda, az emelten 7db erkélyes lakás és 1db iroda kerül kialakításra.

AZ ÉPÜLET SZERKEZETI RENDSZERE:

FELMENŐ FALAK: Az épület függőleges szerkezetei Ytong falazatúak az emeleten, az alsó szinten 30-as Porotherm téglából készülnek a főfalak.
A külső határoló főfalak és a belső főfalak 30 cm vastag Ytong classic, kézi falazó elemből építve, a külső főfalakon 15 cm-es homlokzati hőszigetelés beépítésével. A válaszfalak 10cm-es Ytong válaszfal elemekből építve.
FÖDÉM: A két szint között monolit vasbeton födém készül statikai tervek alapján, a 2. szint felett pedig fa gerendás födém készül, szintén statikai tervek alapján.
TETŐ: A tetőszerkezet fa szerkezetű, kontyolt nyeregtetős kivitelben, natúr hornyolt cserépfedéssel.

Nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyag kivitelben kerülnek beépítésre, a burkolatok, szaniterek, szerelvények a vevők által választhatóak. Az épületek tájolásának köszönhetően, a lakások világosak, napfényesek.

A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik, padlófűtéses hőleadással. Lakásonként 1 db hűtő-fűtő hőszivattyú kerül beépítésre.

A hirdetésben szereplő ingatlan az 4.-es lakás, 44,63m2-es. A lakásban egy előtér, étkező, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba és egy 6,96m2-es erkély található.

Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően az üzletek, (Spar, Pepco, Rossmann, Tesco, Coop), az általános iskola, az óvoda, és a vasútállomás is rövid séta távolságon belül elérhetőek.
A város központját átszeli a 7-es főút, illetve a határában elhalad az M7-es autópálya is, így könnyen megközelíthető Budapest és Székesfehérvár is. A Velencei-tó 15 percre, a Balaton fél óra, Budapest 20 perc távolságra található. A tömegközlekedés is kiváló a városban, sűrűn közlekednek az elővárosi vonatok és a buszjáratok.
Martonvásár ékessége a Brunszvik-kastély és a Beethoven emlékmúzeum.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához CSOK Plusz, babaváró, illetve kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Amennyiben szeretne érdeklődni a szabad kínálatról és személyesen is szeretné megtekinteni az építkezés helyszínét, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

******** Ft
Érd.: Lepsényi Kornél +****/*******

Referencia szám: M280514

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Lepsényi Kornél

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]