Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Keszthely

8360 Keszthely

42.32 M Ft

1 282 424 Ft /m2

  • Lakóterület:

    33 m2

  • Szobák száma:

    1

Eladó lakás Keszthely
1 / 9
  • Eladó lakás Keszthely
  • Eladó lakás Keszthely
  • Eladó lakás Keszthely
  • Eladó lakás Keszthely
  • Eladó lakás Keszthely
  • Eladó lakás Keszthely
  • Eladó lakás Keszthely
  • Eladó lakás Keszthely
  • Eladó lakás Keszthely
Közvetítői azonosító: M274000-4635915
Azonosító: 586538

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • összkomfortos
  • teremgarázs benne az árban
  • kertre néző panoráma
  • geotermikus fűtés
  • 3m-nél alacsonyabb belmagasság
  • légkondícionált
  • Lift van

Leírás:

Új építésű Balaton-parti lakások Keszthelyen.

A projekt keretében 5 épületből álló, 120 lakásos lakópark kerül kialakításra. A kulcsrakész, magas minőségű, okos otthon megoldással kialakított lakások várható műszaki átadása 2024. harmadik negyedévétől veszi kezdetét.

- 5 épületben összesen 120 lakás, 7 különböző méretben (34 m2 - 228 m2)
- Minden lakáshoz tartozik saját loggia, vagy terasz
- Privát, zárt lakópark, saját medencékkel, játszótérrel
- Geotermikus fűtési rendszer és napelem
- AA+ energetikai besorolás- 3 választható belsőépítészeti lehetőség
- Műszaki átadás 2024. Q3

Az épületek az Entz Géza sétány felől egy távirányítós rendszerrel ellátott sorompós behajtón, illetve személyi bejárón keresztül közelíthetőek meg. A lakóházak földszintjén fedett garázs, elektromos autó töltési lehetőség és zárt tárolók találhatók. Az épületek aljában kereskedelmi- és szolgáltatóegységek kerülnek kialakításra. A stúdió, közepes és deluxe méretű lakások elsőtől harmadik emeletig szintenként 7-7 lakással, saját loggia-val lettek tervezve. A felső, negyedik szinten összesen három lakás lesz kialakítva: két penthouse és egy közepes méretű, ezekhez privát terasz kapcsolódik. A lakópark 5 épülete azonos alaprajzi elrendezésű, csak a területen belüli elhelyezkedésükben különböznek. A négyszintes lakóépületekben különböző méretű lakásokat találunk, a 34 m2-es stúdió lakástól a 228 m2-es penthouse lakásig. Minden lakáshoz tartozik erkély, vagy terasz 12 m2-től 150 m2 -ig. Valamennyi lakáshoz földszinti, fedett garázs, kültéri parkoló és tároló is igény szerint vásárolható.

Kiemelkedő minőség és magas műszaki tartalom jellemzi a kulcsrakész lakásokat. A lakások hangszigetelt falakkal, ezenkívül 3 rétegű, prémium minőségű homlokzati és bejárati nyílászárókkal ellátottak. Minden lakáshoz tágas, intim loggia vagy terasz tartozik. A balatoni panorámás, penthouse lakások esetén jakuzzival való kialakítás is lehetséges. A lakópark lakásainak hűtését-fűtését mennyezeti hűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét az épületek körül telepített, kiváló hatásfokkal működő talajszonda mezők biztosítják. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően, az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok. A tetőre installált napelem rendszerek a közösségi helyiségek, medencék és a külső világítás energiaigényeinek ellátásában játszanak jelentős szerepet. Az építtető célja olyan lakások, otthonok és nyaralók kivitelezése, melyek privát loggia-val, klimatizált, prémium minőségű alapanyagokkal, modern 21. századi műszaki technológiával épülnek.

A lakóházak földszintjén fedett garázs, elektromos autótöltési lehetőség, egyéb tárolók találhatók, igény szerint vásárolható.
- felszíni, szabadon álló parkolóhely: 3 000 000 Ft/db
- fedett parkoló: 6 000 000 Ft/db
- elektromos töltési lehetőséggel rendelkező parkoló: 7 000 000 Ft/db
- tároló helyiségek: 1 000 000 Ft-tól 2 200 000 Ft-ig/db

A több, mint 7 hektáros, ősfás telek területén gondozott parkok, játszó- és sport kertek, tanösvények, grillezéshez kialakított helyek, privát medencék és saját stég nyújt változatos és élményekben gazdag kikapcsolódási lehetőségeket. A területen megvalósuló lakópark a hely egyedülálló adottságait kihasználva, könnyed és látványos építészeti megjelenésével harmonikus lakókörnyezetet teremt.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Referencia szám: M274000

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Balla Ildikó

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]