Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Budapest

1051 Budapest, V. kerület

199 M Ft

2 884 058 Ft /m2

  • Lakóterület:

    69 m2

  • Szobák száma:

    2 + 1 fél

Eladó lakás Budapest
1 / 0
    Közvetítői azonosító: 436057-4624271
    Azonosító: 583516

    Paraméterek:

    • tégla épület
    • felújított
    • utcai panoráma
    • gáz cirkó fűtés
    • belmagasság 3m és 4m között
    • légkondícionált
    • Lift nincs

    Leírás:

    Eladó luxuslakás a Bazilikától és a Szabadság tértől néhány lépésre. A 69 m2-es, 3 szobás, belsőépítész által tervezett és kivitelezett, luxusszinten bebútorzott és gépesített lakás keresi új tulajdonosát. A lakásban lévő összes bútor a vételár részét képezi. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése nemcsak a városközpont közelségét biztosítja. A környék gazdag kulturális életet kínál: a közelben található a lenyűgöző Szent István Bazilika és számos híres múzeum, étterem, valamint kávézó. Csak néhány lépésre található a Deák Ferenc tér, ahol több metróvonal és számos busz- és villamosvonal is elérhető, így garantáltan gyorsan és kényelmesen eljuthat Budapest bármely pontjára.
    Érdeklődhet: Duró Lajos ****/***-**-**. Vevőkörünknek Folyamatosan Keresünk Eladó - Bérbeadó Ingatlanokat! Amennyiben a vásárláshoz még el kell adnia lakását, házát, abban is tudok segíteni!
    Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szita Ingatlan Kft.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt CDCI portálunk adatvédelmi oldalán talál.

    Referencia szám: 436057

    Figyelmeztetés!

    A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

    hirdetés

    Hirdető:

    hirdetés

    hirdetés

    Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

    Duró Lajos

    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Hibás email!
    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Túl rövid telefonszám!
    Még karaktert írhatsz

    Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
    Általános Szolgáltatási Feltételeit

    Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
    Siker!

    © 2017 lakpont.com

    Minden jog fenntartva

    Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]