Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Budapest

1203 Budapest, XX. kerület

18.9 M Ft

675 e Ft /m2

  • Lakóterület:

    28 m2

  • Szobák száma:

    1

Eladó lakás Budapest
1 / 7
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
Közvetítői azonosító: LK014715-4529029
Azonosító: 557199

Paraméterek:

  • tégla épület
  • közepes állapotú
  • gáz konvektoros fűtés
  • belmagasság 3m és 4m között

Leírás:

Pesterzsébet csendes mellékutcájában, azonnal költözhető lakás!XX. kerületben, jó közlekedéssel eladó ez a téglaépítésű, 28 nm-es, konvektoros fűtésű lakás, egy jó közösségű, 5 lakásos társasházban, átmenő forgalomtól mentes utcában.A kedvező fenntartású, külön helyrajzi számon lévő, „lakás” besorolású ingatlan jelenleg egy szobás, de egy kis átalakítással könnyen kétszobássá alakítható. Teljes mértékben tehermentes és azonnal birtokba vehető, a parkolás a ház előtt pedig ingyenes.Befektetésnek is kiváló a jó közlekedés, a könnyű megközelítés és az alacsony rezsi miatt.A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges (iskola, óvoda, boltok, bankok, gyógyszertár, stb.), illetve 10 perc sétára a Tátratéri piac, ahol a mindennapi bevásárlás is megoldható. Jó közlekedés, kiváló infrastruktúra, közelben az 51-es és az 52-es villamos, amelyekkel könnyen elérhető a Határ úti Metró megálló és a Boráros tér is.Amennyiben ilyen paraméterekkel rendelkező ingatlant keres, akkor ezt a XX. kerület kertvárosi részén elhelyezkedő lakást látnia kell.Ha felkeltette érdeklődését, hívjon nyugodtan!
A Duna House kínálatában megtalálható összes ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a kiválasztástól a vásárlásig! Ingyenes hitelügyintézés! Államilag támogatott hitel új és használt lakásokra egyaránt, banksemleges hiteltanácsadónk segítségével. Személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön emailt.
Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!
Ügyfeleink részére folyamatosan keresünk eladó - kiadó ingatlanokat! Eladásra váró ingatlanát is rám bízhatja, annak teljes körű ügyintézésével!

Várom megtisztelő érdeklődését!
Somogyvári Viktória
Platina fokozatú értékesítő, mentor
** ** *** ****
**********.********@**.**

Referencia szám: LK014715

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Somogyvári Viktória

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]