Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Siófok

8600 Siófok

104.17 M Ft

1 707 705 Ft /m2

  • Lakóterület:

    61 m2

  • Szobák száma:

    2

Eladó lakás Siófok
1 / 8
  • Eladó lakás Siófok
  • Eladó lakás Siófok
  • Eladó lakás Siófok
  • Eladó lakás Siófok
  • Eladó lakás Siófok
  • Eladó lakás Siófok
  • Eladó lakás Siófok
  • Eladó lakás Siófok
Közvetítői azonosító: P3960-1-01-02-009-41
Azonosító: 425119

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • kertre néző panoráma
  • egyéb fűtési mód
  • 3m-nél alacsonyabb belmagasság
  • Lift van

Leírás:

Új építésű társasház 2. emeletén kínálom megvételre , ezt a csodás keleti BALATONRA PANORÁMÁS lakást .

A front lakás mögötti lakás melyről szuper panoráma nyílik a BALATON KELETI MEDENCÉJÉRE!

Elosztása:
-nappali+ amerikai konyharész
-hálószoba
-fürdőszoba
-WC
-előszoba
-terasz


A társasház modern, fiatalos, lendületben készül és lakásai minden igénynek megfelelő kialakítással bírnak.
A földszinten kertkapcsolatos, az 5. emeleti zárószinten pedig nagy teraszos PENTHOUSE lakások várják tulajdonosaikat.
Szintenként minden lakástípus megtalálható, nappali+1 hálós kialakítás, de l akár két, három hálószobás családbarát változat is.

A lakásokhoz felszíni beálló és tároló is vásárolható.




A Balaton parti társasház második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét.
A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják az Ön számára is.
Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a lakásokból az örök balatoni panorámát boldog tulajdonosainak. A földszinti lakásaink kertkapcsolattal rendelkeznek gondolva kisgyerekes családokra, emeleti lakásaink Balatonra néző élhető méretű terasszal rendelkeznek. . A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privát szférát biztosítsák a tulajdonosainak és alkalmi vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel biztosítása mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás vízparti, naplementés parti élvezetéhez.

A lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja el a 2023-as év energia szabványainak megfelelően, mely kivételesen energia-hatékony üzemeltetést tesz lehetővé.

Siessen, mert a legjobb lakások gyorsan fogynak!

Bővebb információért keressen az elérhetőségeimen a hét minden napján.

Balatoni ingatlanok széles választékával várjuk megtisztelő megkeresését.






































































Balaton panoráma új lakás Siófok Ezüstpart Siófok
Projekt bemutatása

ÚJ BERUHÁZÁS!


2021-ben megkezdődik az egy épületből álló 71 lakásos társasház építése. Az épület merőleges a Balatonra, ezért minden lakás Balatonra tájolt erkélyéről biztosított lesz az ÖRÖK PANORÁMA, mely a Balatontól 20 méterre található.

A társasház modern, fiatalos, lendületben készül és lakásai minden igénynek megfelelő kialakítással bírnak. A földszinten kertkapcsolatos, az 5. emeleti zárószinten pedig nagy teraszos PENTHOUSE lakások várják tulajdonosaikat. Szintenként minden lakástípus megtalálható, lesz nappali+1 hálós kialakítás, de lesz nagyobb, akár két, három hálószobás családbarát változat is. A lakások hasznos területe nettó 54 m2-től 180 m2-ig terjed. A lakások ára 72 és 288 millió közötti árfekvésben mozog.

A lakások mellé megvásárolható parkolók 11.25 nm ára 3.5 millió, a tárolók 3.3 nm 2.8 millió forint.

A Dingi társasház második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét. A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják az Ön számára is. Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a lakásokból az örök balatoni panorámát boldog tulajdonosainak. A földszinti lakásaink kertkapcsolattal rendelkeznek gondolva kisgyerekes családokra, emeleti lakásaink Balatonra néző élhető méretű terasszal rendelkeznek. Az ingatlanok alapterülete 53 és 120 m2 közötti, így mindenki megtalálhatja a maga számára optimális életteret. A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privát szférát biztosítsák a tulajdonosainak és alkalmi vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel biztosítása mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás vízparti, naplementés rooftop party élvezetéhez.

A beépítendő anyagok kiválasztásánál a magas minőség elengedhetetlen szempont volt. A lakáselválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, az épület 15 cm vastag külső hőszigetelési rendszerrel lesz ellátva. A födémekben 4 cm vastag hő/hangszigetelő táblák akadályozzák meg a függőleges irányú hangterjedést. A lakások nappalijából és hálószobáiból a korlátlan panoráma élvezetét rozsdamentes szál-csiszolt oszlopokkal, kapaszkodókkal, ragasztott biztonsági üveg korláttal biztosítjuk. Az emeletek kényelmes megközelítését 13 személyes lift szolgálja ki. Nyílászáróink 3 rétegű üvegezéssel készülnek, külső oldalon antracit színben. A közös területeket, folyosókat, teraszokat I. osztályú szürke, fagyálló kőporcelán lapokkal burkoljuk. A lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja el a 2023-as év energia szabványainak megfelelően, mely kivételesen energia hatékony üzemeltetést tesz lehetővé. A szobákba, nappalikba felszerelt beltéri egységek léghűtést és légfűtést biztosítanak, melynek köszönhetően rendkívül gyorsan hűtik le vagy fűtik fel a helyiségeket.

A telken található két új építésű társasház lakói kizárólagos kerthasználatot kapnak a helyszínrajzon megjelölt területre, ahol a több generációs családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszóteret és kültéri medencéket biztosítunk ezen két társasház tulajdonosai számára.

Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit. A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet majd csak belépni.

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Scsemelinszkaja Olga

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]