Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó ikerház Mosonmagyaróvár

9200 Mosonmagyaróvár

107 205 612 Ft

771 263 Ft /m2

  • Lakóterület:

    139 m2

  • Szobák száma:

    4

  • Telekterület:

    500 m2

Eladó ikerház Mosonmagyaróvár
1 / 3
  • Eladó ikerház Mosonmagyaróvár
  • Eladó ikerház Mosonmagyaróvár
  • Eladó ikerház Mosonmagyaróvár
Közvetítői azonosító: M205336-3854781
Azonosító: 370651

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • összkomfortos
  • kültéri parkoló benne az árban
  • gáz cirkó fűtés

Leírás:

Győr-Moson-Sopron vármegyében, Mosonmagyaróváron a belváros közelében, prémium lakóövezetben magas minőségű kivitelezés mellett, egyedi stílusú , exkluzív külső megjelenésű, 2 lakásos új építésű családi lakóház, kitűnő lokációval, 2023. I. félévi átadással KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN eladó!
Az családi ház egy összesen 1000 m2-es telken helyezkedik el, melyből egy kb 500 m2-es telekrészen épül a 2. jelű lakás. Az ingatlan 139,06 m2 hasznos alapterületű, 3 hálószobás, nappalis, fedett teraszos.
Az épület főfalai 30-as Porotherm tégla falazóelem, hang gátló Wienerberger válaszfalakkal, Austrotherm hőszigeteléssel. Három rétegű hő és hangszigetelő antracit színű műanyag nyílászárók, belső reluxával.
Az épület fűtési hőenergiáját és meleg víz ellátását levegős hőszivattyú biztosítja . A hő leadó rendszer padló -fal fűtési rendszer épületgépész terv szerint. A tartalék fűtést elektromos infra panel biztosítja.
Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, illetve a telekhányadot is tartalmazza.
A belvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően a környéken magas szintű szolgáltatások érhetők el, legyen szó vásárlásról, szórakozásról, kultúráról, oktatásról, egészségügyről.
Részletes műszaki dokumentációért, bővebb információért vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján! A feltöltött képek csak illusztráció!
Állok rendelkezésre ingatlan eladás-vétel, pénzügyi termékek, hitel, CSOK ügyintézésében. Több százas ingatlanállományból biztos megtalálom az Ön igényeinek megfelelőt! Hívjon bizalommal: Komádi Csaba +***********

Referencia szám: M205336-LP

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Komádi Csaba

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]