Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakóövezeti telek Pánd

2214 Pánd

11.5 M Ft

17 638 Ft /m2

  • Telekterület:

    652 m2

Eladó lakóövezeti telek Pánd
1 / 7
  • Eladó lakóövezeti telek Pánd
  • Eladó lakóövezeti telek Pánd
  • Eladó lakóövezeti telek Pánd
  • Eladó lakóövezeti telek Pánd
  • Eladó lakóövezeti telek Pánd
  • Eladó lakóövezeti telek Pánd
  • Eladó lakóövezeti telek Pánd
Közvetítői azonosító: TK081357-4498407
Azonosító: 601507

Paraméterek:

  • vezetékes gáz az utcában
  • vezetékes víz telken belül
  • villany az utcában
  • csatorna nincs

Leírás:

PÁNDON panorámás telek ELADÓ!Ez a telek kivételes panorámával rendelkezik a Tápióság gyönyörű tájaira. Minden nap gyönyörködhetsz a természet szépségeiben és élvezheted a nyugodt, csendes környezetet.Ezen a teleken rengeteg fejlesztési lehetőség rejlik, és kreatív építészeti terveket valósíthatsz meg.Ráadásul már készen van egy 170 négyzetméteres betonalap a helyszínen, és a telekhez vezető víz-, villany-, gáz- és csatornaellátás is rendelkezésre áll.A környék barátságos és csendes, ideális választás családok vagy pihenni vágyók számára.A nyugodt környezet és a lenyűgöző kilátás garantálja, hogy minden nap kikapcsolódhatsz.Ez az ingatlan kivételes lehetőséget kínál azoknak, akik saját tervezésű otthont szeretnének egy lenyűgöző kilátással a csodálatos természeti környezetben.Az elhelyezkedés kiváló, könnyen megközelíthető, és az építkezésre már minden elő van készítve.A tulajdonos a terveket (CSOK-kal megvalósítható 3 szobás ház) díjmentesen átadja.A meglévő alapra azonnal elhelyezhető konténerház,vagy pár hónap alatt elkészülhet egy könnyűszerkezetes családi ház is.A környék csendes és barátságos, ideális választás családok vagy pihenésre vágyók számára.Ovoda,iskola ,központ 500 méteren belül.Infrastukturája kiváló,40 percen belül Budapesten lehet az M4-en.Budapest Nyugati pályaudvarról Cegléd, Szolnok irányába induló vonatokról átszállással Monoron Pánd irányába induló volánbusz járataira.Bátran hívjon bármikor, nézzük meg együtt!Az ingatlant bármely napon megtekintheti.
Érd.: Majzikné Tóth Krisztina, tel.: +**/** *** ****, e-mail: ********.*********@**.**

Referencia szám: TK081357

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Majzikné Tóth Krisztina

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]