Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok
Eladó lakóövezeti telek

5350 Tiszafüred

8.5 M Ft

7 562 Ft /m2

Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred

5350 Tiszafüred

8.5 M Ft

7 562 Ft /m2

 • Telekterület:

  1124 m2

Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
1 / 10
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
 • Eladó lakóövezeti telek Tiszafüred
Közvetítői azonosító: M176193   Azonosító: 302015

Paraméterek:

 • vezetékes gáz az utcában
 • vezetékes víz telken belül
 • villany az utcában
 • csatorna telken belül

Leírás:

Tiszafüreden, a Tisza folyó, Tisza-tó közelében, a település északi részén, 1124 m2-es, jó adottságú teljesen üres építési telek eladó. Szélessége: utcafronton 20 m, derékszögben 17,6 m, hosszúsága: 67,5 m (átlag, a telekhatárok elől nem derékszögűek). Telken szilvafák, akácfák találhatók. A telek településrendezési besorolása kertvárosias lakóövezet, melyben a maximális építménymagasság: 6,0 m, beépíthetőség: 30%, a telek alkalmas lakó-, üdülő-, apartmanépület építésére egyaránt. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van. Az ingatlan a tiszai gáttól 200 m-re helyezkedik el (hivatalos úton 540 m-re), így elsősorban a Tisza és a Tisza-tó szerelmeseinek, horgászoknak ajánljuk, illetve azoknak, akik szeretik a nyugalmas, csendes helyeket. A szabad-strand hivatalos útvonalon 3 km, gáton 2 km, termálfürdő 1600 m, vasútállomás és buszpályaudvar 1500 m. Tiszafüred és Poroszló között 2020 nyarán elkészült a kerékpárút, így teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárútra e telek közelében is rá lehet csatlakozni, egyik irányban Poroszló, Tiszaszőlős, a másik irányban Tiszacsege felé.
Közművek: a vízóraaknát és a villanyt a tulajdonos az árban kiépíti telken belülre, csatorna beállás telken belül, gáz az utcában.
Közelben: Tisza folyó, Tisza-tó, de a szabadstrand, Spar, Lidl, Penny, 33. sz. főút, kerékpáros centrum, vasútállomás, buszpályaudvar, termálfürdő.
A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M176193
Érdeklődés: Balogh Péter +***********

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Balogh Péter

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés