Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Debrecen

4025 Debrecen

45 M Ft

1 184 211 Ft /m2

  • Lakóterület:

    38 m2

  • Szobák száma:

    1

Eladó lakás Debrecen
1 / 7
  • Eladó lakás Debrecen
  • Eladó lakás Debrecen
  • Eladó lakás Debrecen
  • Eladó lakás Debrecen
  • Eladó lakás Debrecen
  • Eladó lakás Debrecen
  • Eladó lakás Debrecen
Közvetítői azonosító: LK086725-4763930
Azonosító: 622136

Paraméterek:

  • tégla épület
  • gáz cirkó fűtés
  • 3m-nél alacsonyabb belmagasság

Leírás:

Eladásra kínálunk egy 38 m²-es, napfényes belvárosi ingatlant, mely kiemelkedő befektetési lehetőséget kínál az érdeklődők számára.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket, akik szeretnének részesei lenni ennek az egyedülálló ingatlanbefektetési lehetőségnek, és saját otthonukat vagy befektetési célú ingatlanukat keresik Debrecenben.



A kiemelkedő elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos városi infrastruktúra, tömegközlekedési csomópont, bevásárlóközpont, éttermek és kulturális létesítmények rövid sétatávolságon belül elérhetők. Mindez hozzáadott értéket kölcsönöz a lakásnak, így nem csupán élhető otthonként szolgál, hanem az elhelyezkedésnek köszönhetően nagyszerű hozamot is ígér befektetők számára.



A 38 m²-es tér intelligens elrendezése maximális funkcionalitást biztosít, lehetővé téve a lakók számára, hogy saját ízlésük és igényeik szerint alakítsák ki életterüket. A lakás tökéletes választás lehet mindazok számára, akik a város ritmusát keresik, de nem akarnak kompromisszumokat kötni az otthonuk kényelmét illetően.



Az ingatlan kiemelkedik fényűző napfényességével, mely a nap bármely szakaszában beragyogja az otthont, kellemes és élhető atmoszférát teremtve. A belváros szívében elhelyezkedő ingatlan nem csupán kényelmet és modern életstílust kínál, hanem páratlan befektetési lehetőséget is azok számára, akik az ingatlanpiacok dinamikáját és potenciálját ki szeretnék használni.
További információ: Póvik Imre, Telefon: **/***-****

Referencia szám: LK086725

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Póvik Imre

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]