Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Budapest

1149 Budapest, XIV. kerület

105.7 M Ft

1 304 938 Ft /m2

  • Lakóterület:

    81 m2

  • Szobák száma:

    3

Eladó lakás Budapest
1 / 6
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
Közvetítői azonosító: M283808-4697987
Azonosító: 604000

Paraméterek:

  • tégla épület
  • összkomfortos
  • teremgarázs benne az árban
  • udvari panoráma
  • geotermikus fűtés
  • Lift van

Leírás:

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ZUGLÓ SZÍVÉBEN AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!

Fedezze fel Zugló egyik legkedveltebb részén elhelyezkedő modern lakóparkunkat, ahol változatos méretű és beosztású lakások várják új tulajdonosaikat! A lakópark egy két épületből álló épületegyüttes, amely öt lépcsőházzal, valamint 3-5 és 6 emeletes szárnyakkal rendelkezik.
A lakópark főbb jellemzői:
- Minden lakás kialakításánál nagy figyelmet fordítottak a napfényes és élhető elrendezésre. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy loggia. Ezen felül az épületek felsőbb szinti lakásainak többségéhez nagyméretű teraszok, míg a földszinti lakásokhoz magánhasználatú kertrészek kapcsolódnak.
- A fűtési és hűtési energiát környezetbarát, levegős hőszivattyúrendszer biztosítja. A hőleadók mennyezetbe épített (szabad szemmel nem látható) hűtő-, fűtőrendszerek, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként. A meleg víz előállításáról a központi gépészeti helyiségekben elhelyezett fali gázkazánok gondoskodnak.
- Egyéb kényelmi szempontokat is figyelembe véve a következő extrák kerültek kialakításra: beépített redőnyök elektromos előkészítése, belső díszkertek, kerékpártároló, elektromosautó-töltési lehetőség (külön kérés és felár ellenében), valamint okosotthon és kamerarendszer garantálja a biztonságot és a kényelmet.
- Teremgarázs és felszíni beálló biztosítja a kényelmes parkolást, ahol különböző méretű gépkocsibeállók közül választhat. A garázsszinteken emellett külön bejáratú tárolók vásárlása is lehetséges.
- Lakásainkhoz választható burkolatok és szaniterek tartoznak, így teljesen személyre szabhatja új otthonát.
Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy kiváló infrastruktúrával rendelkező, modern és biztonságos lakóparkban találja meg álmai otthonát!
Vegye fel velem a kapcsolatot és tekintse meg személyesen az eladó lakásokat Zugló legjobb részén - várom megtisztelő hívását! M283808

Referencia szám: M283808-LP

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Tamásné Mocsári Ildikó

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]