Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Budapest

1067 Budapest, VI. kerület , Podmaniczky utca

84.9 M Ft

1 088 462 Ft /m2

  • Lakóterület:

    78 m2

  • Szobák száma:

    2

Eladó lakás Budapest
1 / 0
    Közvetítői azonosító: LK049775-4670895
    Azonosító: 602578

    Paraméterek:

    • tégla épület
    • jó állapotú
    • gáz cirkó fűtés

    Leírás:

    ***BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG AZ OKTOGONNÁL***Néhány lépésre az Andrássy úttól eladó egy jól átgondoltan, praktikusan kialakított, kellemes hangulatú, 78 nm-es lakás.A háromemeletes társasház első emeletén elhelyezkedő, a tulajdoni lap szerint kétszobás ingatlan adottságaiban a tulajdonos azonnal meglátta a lehetőséget:: a 4,4 m-es belmagasság lehetővé tette, hogy két, külön nyíló, fémszerkezetes, álló galériát alakítsanak ki úgy, hogy a grandiózus, prémium minőségű ablakok mellett mindkét szobában megmaradt a tágas térérzet. A lakás központi részeként a nagyobb szobában kapott helyet a nappali az étkezővel. A közlekedőből nyíló konyhához tárolóhelyiség is tartozik, de apróbb dolgokat a fürdőszoba mellett kialakított tárolóban is el lehet rejteni.A lakás tehermentes, 1/1 tulajdonjogú, külön mérőórákkal (gáz, villany, víz) és 6 éve üzembe helyezett cirko fűtéssel rendelkezik.A házban néhány éve cserélték a szennyvíz-, víz-, gázvezetékeket, részleges tetőfelújítás történt, 2023-ban pedig a belső udvar és annak esővíz elvezetése készült el.A környék közlekedése kitűnő, pár perces sétával elérhető 4-es, 6-os villamos vonala és az 1-es metró is.A társasházban jelenleg több lakást RÖVID TÁVÚ kiadással üzemeltetnek, ezért nem csak otthonukat keresőknek, hanem BEFEKTETETŐK számára is kitűnő lehetőség.

    Figyelmeztetés!

    A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

    hirdetés

    Hirdető:

    hirdetés

    hirdetés

    Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

    Simonics Mariann

    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Hibás email!
    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Túl rövid telefonszám!
    Még karaktert írhatsz

    Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
    Általános Szolgáltatási Feltételeit

    Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
    Siker!

    © 2017 lakpont.com

    Minden jog fenntartva

    Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]