Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Mosonszolnok

9245 Mosonszolnok

69.5 M Ft

668 269 Ft /m2

  • Lakóterület:

    104 m2

  • Szobák száma:

    4

Eladó lakás Mosonszolnok
1 / 3
  • Eladó lakás Mosonszolnok
  • Eladó lakás Mosonszolnok
  • Eladó lakás Mosonszolnok
Közvetítői azonosító: M281319-4678528
Azonosító: 598676

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • összkomfortos
  • teremgarázs benne az árban
  • udvari panoráma
  • egyéb fűtési mód
  • Lift nincs

Leírás:

Győr-Moson-Sopron vármegyében Mosonszolnokon lakás eladó. A beruházó magas kivitelezésű, minőségi építőanyagok felhasználásával kezdi meg a társasház építését, melynek a földszintjén saját kertkapcsolattal, terasszal, garázzsal rendelkező - belső kétszintes - ingatlant kínálom eladásra. Az ár fűtéskész állapotra vonatkozik, mely tartalmazza: Gázkazános vagy hőszivattyús padlófűtés, víz,-csatorna és elektromos alapszerelés nyomáspróbával, belső falak anyagában simított vakolattal, egyenes gipszkarton álmennyezet, 2 db klíma csövezés 2 m csőhosszig. Terasz és belépő kaviccsal vagy nyersbeton, járda murvázva. Hűtő-fűtő klíma br 400.000 Ft/ db áron rendelhető. Az ingatlan előtt felszíni parkoló kerül kialakításra. Kulcsrakész befejezés is lehetséges egyéni igényekkel egyeztetve.
Mosonszolnok falu a Fertő tó és a Duna között az M1-es autópályától 6 km-re a Mosoni-síkságon a Szigetköz és a Fertő-Hanság-medence találkozásánál fekszik. Mosonmagyaróvár 10, Győr 45 km távolságra található. A településen magas szintű az infrastrukturális ellátottság, hiszen megtalálható, bölcsőde, óvoda, általános iskola, élelmiszer bolt, háziorvosi szolgálat, községháza, vasútállomás is. Az építkezés helyszínét, a tervdokumentációkat a helyszínen illetve irodánkban is prezentálom ügyfeleim részére. Kérdés esetén és további információval kapcsolatosan keressen bizalommal elérhetőségeimen!
Megvásárlása számtalan lehetőséget tartogat Önnek és családjának.
Igény szerint díjmentes, teljes körű hitel ügyintézést biztosítunk, egyedi kedvezményekkel az OTP Csoport szakértelmével.
Felkeltettem érdeklődését keressen alábbi elérhetőségemen. +***********

Referencia szám: M281319-LP

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Borsó Attiláné

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]