Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakás Budapest

1121 Budapest, XII. kerület , Moha utca

50 M Ft

2 M Ft /m2

  • Lakóterület:

    25 m2

  • Szobák száma:

    1

Eladó lakás Budapest
1 / 0
    Közvetítői azonosító: 435398-4617616
    Azonosító: 581864

    Paraméterek:

    • tégla épület
    • újszerű
    • kertre néző panoráma
    • gáz cirkó fűtés
    • B energia osztály
    • belmagasság 3m és 4m között
    • Lift van

    Leírás:

    CSILLEBÉRCEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, ÖRÖKPANORÁMÁS STÚDIÓLAKÁS ELADÓ! XII. kerületben, a Moha utcában kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 25 m2-es, napfényes, cirkó fűtéses, újszerű állapotú, panorámás lakást. Az előszobába érkezünk és rögtön balra található a 4,5 m2-es fürdőszoba, egyenesen tovább haladva az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, két oldalról is ablakos, nagyon világos, csupa napfényes és varázslatos, gyönyörű panorámával. Ezen a helyen elengedhetetlen az autó és a könnyű parkolás érdekében van felszíni beálló is, melynek az ára 4.100.000 Ft. A ház 2018-ban, magas színvonalon épült, 3 szintes, liftes, igényes, kis lakóközösséggel. A közös költség: 10.000 Ft. A környék: Csillebérc egyik legnívósabb utcája, elegáns és luxus környezet, természetvédelmi terület határán, rengeteg zölddel és kirándulási lehetőséggel. A biztonságos környék garantált! A legközelebbi buszmegálló 15 perces sétára található. Az M1-M7 autópályák közös kivezető szakasza gyorsan megközelíthető. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes és új tulajdonost keresünk, aki szeretne egy varázslatos környezetben élni, imádja a természetet és fogadja a csodálatos föld hozzájárulását és engedi hogy elvarázsolják ezek a fenomenális energiák. Első lakást keresőknek kifejezetten ajánlom. Fantasztikus élet kezdete lehet, minden reggel egy ilyen csodálatos látványra ébredni és gyönyörködni kávézás közben e lélegzetelállító panorámában. Befektetési céllal is ideális, örök érték egy ilyen helyen birtokolni ingatlant és hosszútávon ez a befektetés mit teremthet a jövőben. Kíváncsian várom, hogy kit fog rabul ejteni és kinek lesz hozzájárulás ez a különleges adottságú ingatlan. Várom a hívását! A Gépesített konyhabútor, elektromos főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtő, galérián gardróbszekrény, mosógép az ár részét képezi. Irányár: **.***.*** Ft.

    Figyelmeztetés!

    A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

    hirdetés

    Hirdető:

    hirdetés

    hirdetés

    Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

    Heit Orsolya

    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Hibás email!
    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Túl rövid telefonszám!
    Még karaktert írhatsz

    Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
    Általános Szolgáltatási Feltételeit

    Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
    Siker!

    © 2017 lakpont.com

    Minden jog fenntartva

    Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]