Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó külterületi telek

2241 , Lövölde utca

27 M Ft

8 362 Ft /m2

  • Telekterület:

    3229 m2

Eladó külterületi telek
1 / 5
  • Eladó külterületi telek
  • Eladó külterületi telek
  • Eladó külterületi telek
  • Eladó külterületi telek
  • Eladó külterületi telek
Közvetítői azonosító: TK043016-4711803
Azonosító: 609236

Paraméterek:

  • vezetékes gáz nincs
  • vezetékes víz az utcában
  • villany az utcában
  • csatorna nincs

Leírás:

Budapesttől 30 kilométerre Sülysáp település külterületi részén ELADÓ Cirokvölgyben egy 3229nm-es telek.A telket a 31-es főútról egy jól járható kavicsos úton tudjuk megközelíteni. Az úton beljebb haladva egy elektromos sorompó tartja távol a völgyet a nézelődőktől, így biztonsági szempontból is nagyon jó helyen található. Az idei évben az egész utca közvilágítással lett ellátva, így az esti illetve sötét órákban is élvezhető a gyönyörű erdős környezet. Közművek közül az utcában a víz és az áram található meg.A tulajdoni lap szerint a telek pontos megnevezése kivett lovastelep. Beépíthetősége a helyi építési szabályozás szerint a terület 3%-a, a maximális épületmagasság 4,5 méter.Külterület lévén csak gazdasági jellegű épület húzható rá.A saroktelek az utca utolsó telke, ahol biztosított a nyugalom és a pihenés. A szomszédok kedvesek és csendesek.Az elmúlt évek során a terület növényekkel szépen parkosítva lett. A locsolást fúrt kútról lehet megoldani. Ahogy a képeken is látszik a tulajdonos szépen gondozza a területet.A telek csodálatos panorámával rendelkezik, amely a környező dombokra, erdőre nyújt kilátást.A telek 1/1 tulajdonú, tehermentes!Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, akkor keressen bizalommal a hét bármely napján!Jöjjön el, nézzük meg együtt!

Referencia szám: TK043016

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Hajnal Zsuzsanna

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]