Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó egyéb telek Gyöngyös

3200 Gyöngyös

40 M Ft

9 995 Ft /m2

  • Telekterület:

    4002 m2

Eladó egyéb telek Gyöngyös
1 / 5
  • Eladó egyéb telek Gyöngyös
  • Eladó egyéb telek Gyöngyös
  • Eladó egyéb telek Gyöngyös
  • Eladó egyéb telek Gyöngyös
  • Eladó egyéb telek Gyöngyös
Közvetítői azonosító: M187576-3585357
Azonosító: 440561

Paraméterek:

  • vezetékes víz nincs
  • villany az utcában

Leírás:

Megkezdődött az elterelő út bevezető szakaszának építése, mely könnyebbé teszi a telek megközelítését! Befektetők figyelem! Heves megye, Gyöngyös nyugati részén, Tesco, Obi, Jysk, Diego üzletházak közelében kínálok eladásra 4002 m2 telket. Művelési ág alól kivett, belterület. Víz, villany, csatorna az utcában. A telek 45%-ban beépíthető, max. 7 m épületmagassággal. Gazdasági és kereskedelmi tevékenységre egyaránt alkalmas. A gazdasági tevékenységű épület építhető rá, melyen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára kiszolgáló épületek, kúriák építhetők. Kiválóan alkalmas ezen kívül logisztikai központnak, irodaháznak, inkubátorháznak, kutyapanziónak, raktár épületnek... Gyönyörű környezetben, közvetlen a tó közelében. Személyautóval, autóbusszal és nagyobb méretű járművel egyaránt jól megközelíthető. Ha, felkeltettem érdeklődését, hívjon! Nézzük meg együtt! Ügyvédi háttérrel, ingyenes pénzügyi tanácsadással és kedvezményes hitellel segítjük vásárlását!

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Gulyás Gáborné

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]