Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Mecsér

9176 Mecsér

59 M Ft

468 254 Ft /m2

  • Lakóterület:

    126 m2

  • Szobák száma:

    4

  • Telekterület:

    940 m2

Eladó családi ház Mecsér
1 / 1
  • Eladó családi ház Mecsér
Közvetítői azonosító: M286043-4719029
Azonosító: 610551

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • összkomfortos
  • teremgarázs benne az árban
  • gáz cirkó fűtés

Leírás:

Kedves Érdeklődő!

Most kínáljuk megvételre ezt a kivételes új építésű ingatlant Mecséren, a Szigetköz szívében. Az ingatlan tervei már készen állnak, így rövid időn belül megkezdhető az építkezés egy 940 négyzetméteres saroktelken, amely tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy modern és kényelmes otthont keresnek csendes környezetben.

Az ingatlan nettó 126 négyzetméteres alapterületével tágas nappalit, három hálószobát, egy fürdőszobát, külön WC-t, háztartási helyiséget, valamint egy külön bejáratú garázst és egy nagy teraszt foglal magában. Minden, ami egy kényelmes és praktikus otthonhoz szükséges, itt megtalálható.

Az ár emelt szintű fűtéskész állapotot tartalmaz, de lehetőség van arra is, hogy a kivitelező vállalja az ingatlan kulcsrakész befejezését, így Önnek csak be kell költöznie. A foglalás után az ár garantáltan fix, tehát nincsenek rejtett költségek.

Az épület szerkezete és felszereltsége is modern és időtálló: a tető fafödémmel és antracit cseréppel készül, a fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik padlófűtéssel, valamint a háromrétegű műanyag nyílászárók biztosítják a kiváló hőszigetelést és a komfortos belső klímát.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy új, modern otthon tulajdonosa lehessen a Szigetköz egyik legbájosabb településén, Mecséren! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy további információkat tudhasson meg, és hogy személyesen is megtekinthesse a telket és a terveket.

Az OTP Bank kedvező finanszírozásában első kézből tudunk segítséget nyújtani, és elérhetőek támogatott hitelek is, hogy az Ön álomotthona még elérhetőbb legyen!

Referencia szám: M286043

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Kissné Takács Eszter

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]