Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Lovászpatona

8553 Lovászpatona

44.9 M Ft

293 464 Ft /m2

  • Lakóterület:

    153 m2

  • Szobák száma:

    3

  • Telekterület:

    1018 m2

Eladó családi ház Lovászpatona
1 / 6
  • Eladó családi ház Lovászpatona
  • Eladó családi ház Lovászpatona
  • Eladó családi ház Lovászpatona
  • Eladó családi ház Lovászpatona
  • Eladó családi ház Lovászpatona
  • Eladó családi ház Lovászpatona
Közvetítői azonosító: M282547-4688794
Azonosító: 601157

Paraméterek:

  • tégla épület
  • felújított
  • összkomfortos
  • kültéri parkoló benne az árban
  • házközponti fűtés
  • légkondícionált

Leírás:

Győr-Moson-Sopron Vármegye és Veszprém Vármegye határvonalán található Lovászpatona községben, ELADÓ egy 1018 nm telken található 153 nm családi ház, melynek teljes felújítása 2022 -ben befejeződött. A ingatlan, a faluközponthoz közeli utcában található aszfaltozott úton megközelíthető .
Az épület felújítás során víz-, villany-, gáz vezetékek cseréje megtörtént, a külső falazat 10 cm vastag szigetelést kapott, a műanyag nyílászárók (ajtó, ablak) 3 rétegű üvegezéssel vannak elkészítve, a tetőn napelemek biztosítják az áramot 2.5 inverterrel, amely biztosítja a nyári napsütéses időben az ingatlan nullás rezsiköltségét. Mozgásérzékelő kamerák őrzik a család nyugalmát, idegen betolakodóktól. A biztonság további fokozása végett a ház falában a riasztóberendezéséhez szükséges csövezés is elkészült, csak a kábeleket kell behúzni. Fűtés radiátoros hőleadóval és padlófűtéssel történik a hidegebb napokon, nyáron légkondicionáló szolgálja a ház kellemes hőérzetét. A fűtést vegyes tüzelésű kazán (1000 literes puffertartállyal) illetve gázkazán biztosítja.
Az ingatlan teljes körülkerítése is megtörtént. A 2 db bő vízhozamú kútból, a zöldséges kert valamint a sokat termő gyümölcsfák is öntözhetők.

Lovászpatona közúton a (Kisbér)-Veszprémvarsány-Pápa közti 832-es fő országútról Csótnál letérve Vanyola érintésével érhető el, a 8306-os úton, vagy Gicnél lekanyarodva Nagydém községen keresztül a mintegy 9 kilométer hosszú 83 121-es számú mellékúton. Győr felől Tétig a 83-as főúton, majd arról letérve Gyömörén keresztül ugyancsak a 8306-os úton lehet elérni.
A községben bölcsőde, óvoda, Bánki Donát Általános Iskola (amely a község híres szülöttéről kapta nevét és a Somogyi-kastélyban üzemel), orvosi rendelő, valamint bevásárlóhelyek is megtalálhatók.

Ha felkeltette érdeklődését a 95% -ban önfenntartó ingatlan, kedveli a falusi életformát, az állandó friss levegőt a nagyvárosok közelségében akkor keressen bizalommal, elérhetőségeimen.

Hivatkozási szám: M282547
Megvásárlása számtalan lehetőséget tartogat Önnek és családjának.
Igény szerint díjmentes, teljes körű hitel ügyintézést biztosítunk, egyedi kedvezményekkel az OTP Csoport szakértelmével.
Felkeltettem érdeklődését keressen alábbi elérhetőségemen. +***********

Referencia szám: M282547-LP

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Borsó Attiláné

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]