Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok
Eladó lakás

1115 Budapest, XI. kerület

243 M Ft

Eladó lakás Budapest

1115 Budapest, XI. kerület

243 M Ft

  Eladó lakás Budapest
  1 / 10
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  • Eladó lakás Budapest
  Közvetítői azonosító: 10807885   Azonosító: 44991

  Paraméterek:

   Leírás:

   A Gellérthegy Budapest belvárosához legközelebb eső és legkönnyebben megközelíthető, exkluzív, patinás villanegyede.

   Csendes délnyugati lejtőjén, óriási, ősfás telken (2460m2) épült egy modern 4 lakásos épület, amely tökéletesen illeszkedik az eredeti rezidencia gondosan felújított és 3 lakássá átalakított klasszikus villája mellé.

   A 2 épület ideális elhelyezése biztosítja a lakások zavartalan használatát és kényelmét. Szintén ezt a szempontot erősítik a garázsok épületen belüli megközelítése, a liftek, valamint a legkorszerűbb gépészeti és technikai megoldások alkalmazása.

   A lakások nagy mérete (220 m2-ig), szintenkénti elhelyezése, a magas belmagasság és tágas terek teszik lehetővé a "villa-living" hamisítatlan atmoszféráját.

   Általános műszaki ismertető
   Az ingatlanon elhelyezkedő mindkét épületben szintenként egy lakás van kialakítva, melyek "emeltszintű szerkezetkész" állapotban kerülnek értékesítésre. Az épületek saját lifttel és terem-garázzsal rendelkeznek, utóbbihoz közvetlen belső kapcsolattal lehet eljutni.
   A 2460 m2-es területű parkosított kert automatikus öntöző-rendszerrel gondozható. A bejáratnál videós kaputelefon és távirányítós beléptető rendszer nyújt fokozott biztonságot. A garázsok Hörmann-féle szekcionált motoros kapukkal vannak felszerelve. A közös tereket és lépcsőházakat gránitburkolat fedi. Az épületeken belüli kényelmes közlekedést a Thyssen Krupp „SPIRIT” típusú hatszemélyes, csendes üzemelésű személyfelvonói biztosítják.
   Hűtés-fűtést és meleg vizet a REMEHA QUINTA típusú kondenzációs kazán szolgáltatja. A fűtés a helyiségek funkcióját figyelembe véve radiátoros, illetve padlófűtéses és mennyezeti kiépítésű. A kiegészítő mennyezeti fűtés nyáron teljes hűtési feladatot lát el amely a legújabb technológiát alkalmazó CIAT EJAH folyadékhűtőgép használatával sugárzó hűtést biztosítva kellemes és természetes hőérzetet nyújt. A hűtés és fűtés helyiségenként szabályozható. A víz-, gáz- és elektromos áramhasználat egyedi órákkal mérhető.
   Lakásonként 3 x 20 A elektromos ellátás biztosított.
   Minden apartmanban kaputelefon van. A TV-hez, telefonhoz, internet hozzáféréshez és a riasztóhoz szükséges kábelek beszerelése, valamint a csillár és fali-lámpa csatlakozások optimális kialakítása megtörtént.
   A vizes helyiségekben a lefolyók, szaniterek és háztartási gépek kiállásai beépítésre kerültek. A kamrákban és fürdőszobákban szellőzők vannak elhelyezve.
   A kandallók igény szerinti kiépítését előre beszerelt kémények teszik lehetővé.
   A Hofstädter cég gyártja és építi be a külső nyílászárókat. Nagy gondot fordítunk az épületek jellegének megőrzésére. A kiváló minőségű faszerkezetű nyílászárók külső alumínium védőburkolata garantálja a hosszú élettartamot és a gondtalan karbantartást. Minden ablak és teraszajtó 4-16-4 mm réteg felépítésű, négy évszakos hő- és fokozott hangszigetelést nyújtó biztonsági üvegezéssel készült. A II. számú épület nyílászárói motorizált aluredőnyökkel felszereltek. A bejárati ajtók ötpontos biztonsági zárral rendelkeznek és a MABISZ minősítésnek megfelelnek.
   A két épület építészeti adottsága miatt némileg különböző szerkezeti rendszerben épült.
   Az itt megadott információkon kívül az ingatlanok teljes körű, részletes műszaki leírása az érdeklődők rendelkezésére áll.

   Eladási ára:243 M Ft.

   ****-*******

   Figyelmeztetés!

   A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

   Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

   Göde Péter

   Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
   Hibás email!
   Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
   Túl rövid telefonszám!
   Még karaktert írhatsz

   Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
   Általános Szolgáltatási Feltételeit

   Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
   Siker!

   hirdetés

   Hirdető:

   hirdetés

   hirdetés